Asta am pregatit pentru week-end-ul ce a trecut(doar nu credeati ca am pregatit pentru astazi,ca doar e post;)!!!
Luam muschiuletul si il spalam bine.
Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin,rupte bucatele.
Curatam si usturoiul si il tocam marunt.
Il adaugam si pe acesta in bol.
Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.
Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.
Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.
Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.
Punem carnea impreuna cu tot acel bait.
Deasupra punem ciupercutele si conopida.
Peste toate acestea turnam pasta de rosii.
Punem capacul peste vas.
Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitat din cand in cand in vas) .
In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.
Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!