Mici in bere la gratar

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2012 | 8666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de mici proaspeti
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mici in bere la gratar:

In tava de mici se adauga bere cat sa acopere si se lasa asa timp de 30 minute. Datorita berii ies mai fragezi si mai gustosi. Se pun pe gratar, se lasa 5-8 minute pe fiecare parte in functie de cat de tare doriti sa se prajeasca. Se servesc calzi cu mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Mici in bere la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alinutza80 1

27.06.2012, 21:24

Sim0na 1

28.06.2012, 14:49

Trebuie sa fie buni imbaiati in bericica Da` m-or lasa barbatii sa le fur din bere?!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 15:18

nu trebuie asa mult asa ca poti fura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mititei CARUL CU BERE