Sosul de rosii:
1.Am curatat si am tocat legumele marunt si le-am calit in ulei de masline,si usturoiul tocat marunt.
2.Am tocat pieptul de pui si l-am pus peste legumele,usor prajite.Am lasat cu capac,la foc mic,pana zeama a scazut si am lasat putin sa se prajeasca si carnea.Am pus sare,piper dupa gust,patrunjelul tocat marunt,am mestecat si am stins focul.Am lasat sa se raceasca.
3.Am pregatit sosul:
-intr-un bol am pus sosul de rosii,origano,busuioc,apa,am potrivit de sare si piper,usturoiul ras,ulei de masline si am mestecat.
4.In robot am pus carnea,oua,parmezan ras,nucusoara si l-am mestecat,pana s-a maruntit carnea si a dejenit ca o pasta mai groasa.
5.Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile si le-am taiat felii circa 3mm.
6.Am uns o tava cu putin ulei,am pus dovlceii,am intins carnea,am pus sosul de rosii,iar dovlecei.....asa pana cand ultimul strat e carnea si sosul de rosii.
7.Am dat la cuptor,la 180°timp de o ora.Pana s-a rumenit.Verificati cu furculita daca dovleceii sunt facuti.
Pofta buna.