Musaca de cartofi

de Bucataria_Portocalie in Mancaruri cu carne, 18 Ian 2010 | 17222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • •1 kg carne tocata porc sau amestec
  • •1 kg cartofi
  • •1 ou
  • •200 ml suc rosii
  • •cascaval ras (optional)
  • •sare, piper usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Inabusim carnea de porc in putin ulei si cand este aproape gata adaugam sucul de rosii. Condimentam cu sare, piper si 2, 3 catei de usturoi. Mai lasam cam 10 min la foc mic. Cand este gata si s-a racit compozitia punem un ou batut.

Curatam cartofii, ii taiem rondele si-i punem la prajit.

Intr-un vas de yena dupa ce-l ungem cu ulei punem un start de cartofi, un strat de carne si repetam operatiunea pana ni se termina compozitia, avand grija sa fie ultimul strat de cartofi. Optional punem deasupra cascaval ras. Daca nu folosim cascaval adaugam suc de rosii peste ultimul strat de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si cascaval