Cosulete din carne cu ou ochi

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2014 | 3425 vizualizari

 

Mi-a atras atentia aceasta reteta intr-o revista si am adaptat-o dupa gustul meu. E usor de preparat, de efect si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata foarte fin
  • 2 oua
  • un paharel de apa minerala
  • sare
  • condimente
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte
  • un varf de lingurita cu bicarbonat de sodiu
  • patrunjel tocat
  • 2 cepe calite in unt
  • oua in functie de cate cosulete doriti sa pregatiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din carne cu ou ochi:

Se amesteca carnea cu toate ingredientele (cele doua oua, apa minerala, sarea, condimentele, patrunjelul, bicarbonatul, painea inmuiata in lapte) si se lasa putin sa se amestece aromele (cam 15-20 minute). Se pune hartie de copt intr-o tava si se formeaza cu lingura cosulete in care le vom face gauri in centru si punem cate un ou crud. Se introduc in cuptorul incins pana capata o nuanta aurie si sunt coapte (30-40 minute).

Se servesc caldute alaturi de salata si alte garnituri.

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Se poate pune deasupra oului cate o feliuta de cascaval sau parmezan razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din carne cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

11.10.2014, 19:42

Rocsi 1

11.10.2014, 20:41

babi5 1

13.10.2014, 18:49

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure cu ciuperci champinion