Frigarui mixte

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2014 | 5117 vizualizari

 

Cand doriti sa faceti frigarui de pui sau de porc sau mixte sa puneti bucatile de carne la marinat cateva ore, vor iesi mult mai gustoase. Eu nu am avut cand sa le mai pun

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • carne de porc
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei kapia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui mixte:

Pieptul de pui se curata de pielite, se taie bucati potrivite (nu foarte mici), la fel si carnea de porc.

Ceapa si ardeiul se taie in bucati mari iar rosiile cherry se lasa intregi.

Se pune pe rand pe betele de frigarui, ardei kapia, piept de pui, ceapa rosie, carne de porc, rosii cherry, iar ingredientele se repeta, se pun in ordinea dorita.

Se pun frigaruile pe gratarul incins, uns cu slanina.

Se servesc cu cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui mixte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

02.03.2014, 07:34

mihaelar63 1

04.03.2014, 03:17

Bineinteles ca-mi plac

simonacallas 1

10.03.2014, 19:34

Foarte bun, eu iubesc frigaruile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc cu cartofi la cuptor