MLM de pastrama de oaie

de ANCA in Oaie, 21 Sep 2010 | 26937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie pt 2 portii
  • o ceapa mare
  • un ardei rosu/gogosar
  • un ardei iute
  • usturoi
  • 3-4 rosii coapte bine
  • 100 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MLM de pastrama de oaie:

Pastrama se taie fasii subtiri, si se trage la tigaie la foc tare, intr-o picatura de ulei, sau chiar fara, pentru ca va lasa oricum multa zeama.

Cand e pe trei sferturi facuta si zeama a scazut, se stropeste cu vinul rosu, se adauga ceapa, ardeiul gras cubulete, ardeiul iute tocat marunt si se lasa la foc moderat 5 minute.

Se agauga rosiile taiate cubulete si usturoiul pisat, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se sparg cu atentie 2 oua de-asupra si se lasa la foc mic pana se incheaga. La sfarsit, se presara patrunjel verde.

Merge alaturi o mamaliguta, sau un ayran.

Daca ti-a placut reteta noastra "MLM de pastrama de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ionix 1

23.09.2010, 18:08

ia uite mai.... ne-ai gatit... .. ce frumos arata ce ai gatit tu... eu nu pap dar iau la pachet, pt sot te pupacesc

ANCA 1

24.09.2010, 13:46

Cu placere iti ofer, Ionixule!

elena1988 1

22.03.2011, 18:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker