Pulpa de miel la tava

de Adrian2016 in Oaie, 8 Apr 2018 | 3166 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"...........Mie imi place mielul si il mananc oricum, sunt fericit ca sunt singurul care il mananca si nu am cu cine ma bate pe farfurie:)))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de miel - 2 kg
  • 2 linguri unsoare de porc
  • 200 ml vin rosu sec
  • sare
  • 1 capatana de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • rozmarin
  • tarhon
  • salvie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la tava:

       Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

        Am facut in pulpa de miel mici buzunarele pe care le-am umplut cu jumatati de usturoi. Am uns pulpa pe o parte si pe cealalta cu unsoarea amestecata cu ingredientele, am turnat vinul peste si am lasat-o la macerat 4 ore.

        Am incins cuptorul la 200 de grade C si am bagat pulpa la cuptor. Dupa 10 minute am redus cuptorul si am lasat-o la 170 de grade C, pana s-a rumenit pe ambele parti. Am stropit-o din cand in cand cu sosul din tava.

A iesit un deliciu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu folositi unsoare, puteti pune ulei, dupa parerea mea unsoarea fragezeste carnea.

2

Se serveste cu orice garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel de Pasti