Mititei din peste cu blenderul Oster

de AlexTeacher in Peste, 23 Mar 2015 | 5567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • File de somn – 2 file-uri
  • Boia dulce – 2 lingurite
  • Usturoi pudra – 2 lingurite
  • Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita rasa
  • Piper negru – 1 varf de cutit
  • Pasta Wassabi – 1 lingurita
  • Ulei aromat – 3 linguri
  • Cuburi de gheata – 2 buc
  • Sare – dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei din peste cu blenderul Oster:

Curatati si tocati pestele marunt; Asezonati-l cu condimentele;

Adaugati gheata in blenderul performant Oster Reversible, peste care puneti pestele condimentat;

Adaugati Wassabi si ulei aromat;

Blendati in Oster Reversible pana obtineti o pasta omogena – amestecati in ambele sensuri daca cumva vi se blocheaza pestele in acesta;

Lasati-l la frigider pentru 2-3 ore, acoperit de o folie de plastic;

Umeziti-va mainile si modelati carnea in mititei de dimensiune potrivita;

Incingeti o tigaie grill, adaugati o lingurita de ulei, si apoi puneti micii in aceasta;

Lasati-i circa 2-3 minute pe fiecare parte;

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei din peste cu blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Suc natural de portocale cu grefruit