Fish&chips

de Corinuta in Peste, 29 Mai 2011 | 8291 vizualizari

 

Am facut azi peste, in doua moduri..... asta e cum ii place barbatului :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g file cod
  • 4-5 cartofi mari
  • 1 lamaie
  • 2 oua
  • 70 g faina
  • 100 g fulgi porumb faramitati
  • sare, piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fish&chips:

Se curata cartofii, se taie si se prajesc in tigaie cu ulei.

Fileurile se spala si sterg, se stoarce lamaia, se pune zeama peste peste, se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la marinat cca 20 de minute, apoi se taie fasii de cca 2 cm, se dau prin faina, ou batut si fulgi de porumb si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

Se servesc cu mujdei, daca va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fish&chips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Bucataras Medi 1

31.05.2011, 09:38

am ajuns si eu la spartul targului ........da cred ca mi-o fi oprit si mie Corina o bucatica de peste..........

mamaieelena 1

02.06.2011, 23:40

usor si aratos

rivka 1

07.06.2011, 14:57

hmm hmmm imi placeeeee, eu imi cumpar in f weekend in oras chestii de astea gata facute sa nu mai prajesc eu peste ...ffffffffffff bune , dada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cod cu sos meuniere