un desert racoritor, dar te coci la facut crusta :D:D
pentru crema:
crema folosita la tort Barzan : www.bucataras.ro/retete/5942/tort-barzan.html
pentru decor:
Untul rece se taie felii si se amesteca impreuna cu faina pana cand devine ca un pesmet, mai sfaramicios asa (vezi poza).
Se adauga coaja de lamaie si zaharul si se framanta rapid.
Se pun ouale batute cu apa si se formeaza aluatul, nu trebuie sa fie lipicios. Se face o minge din aluat, se impacheteaza in folie de plastic si se da la frigider timp de 30 de minute.
Din aluatul racit se fac mingiute care se intind cercuri groase de circa 1/3cm.
Fiecare cerc din aluat se pune in forma unsa cu unt, se apasa in forma, se taie surplusul de aluat si se inteapa aluatul cu furculita.
Se ininge cuptorul, se da la foc mediu, se introduc formele cu aluat si se lasa pana se rumenesc. circa 20-25 de min.
Se scot din forme si se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit, le umplem cu crema si le ornam cu caspuni taiate si tort gele (se face conform instructiunilor de pe ambalaj)
Se dau la rece cel putin 12 ore si apoi se servesc.
Pofta buna!