Mini tarte cu carne

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2017 | 2092 vizualizari

 

Mini tarte cu aluat de casa si carne de porc tocata. Pot fi servite calde, dar pot fi luate si la pachet la serviciu sau in drumetii. Sunt simple si satioase.

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 5 g drojdie uscata (la plic)
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar (aprox 250 ml) apa calduta
  • faina cat cuprinde
  • 1 varf de lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • pentru umplutura:
  • 200 g carne tocata
  • sare si piper
  • 1 ou
  • In plus:
  • 1 ou pentru uns
  • putin cascaval taiat cubulete.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu carne:

 

Pentru aluat: se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga putin zahar, apoi sare, uleiul de masline si faina cat cuprinde. Se amesteca bine si se framanta pana se desprinde aluatul de pe maini. Coca trebuie sa fie suficient de tare pentru intins.

Aluatul se lasa o jumatate de ora la dospit. 

Pentru umplutura: se caleste carnea intr-o tigaie cu putin ulei incins, se condimenteaza dupa gust, iar cand se rumeneste bine, se da de pe foc. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza oul.

 Aluatul se mai framanta putin, apoi se intinde in foaie potrivit de subtire, se taie in cercuri cu ajutorul unui pahar. Se ia un cerc de aluat, se umple cu carne, se ridica cu grija marginile, se strang marginile cu degetele, se adauga o bucatica mica de cascaval pe fiecare mini tarta, apoi se acopera cu fasii subtiri de aluat. Aluatul ramas se poate folosi astfel, pentru decorat sau il puteti refrigera pentru alte retete.

Se ung cu oul batut bine si se asaza intr-o tava cu foaie de copt.

Se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, cam 25 de minute sau pana se rumenesc.

 Pofta Buna!

 Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/01/mini-tarte-cu-carne.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua panirat