Mini pizza in foitaj

de marcela1979 in Pizza, 29 Mar 2011 | 3821 vizualizari

 

am vazut la mai multe fete aceasta reteta si am zis sa fac si eu

 

INGREDIENTE

  • aluat de foitaj
  • ketchup
  • sunca presata
  • masline verzi
  • masline negre
  • cascaval
  • ardei kapia rosu
  • ciuperci
  • busuioc,oregano
  • crenvusti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza in foitaj:

Aluatul de foietaj se lasa sa se dezghete la tamperatura camerei,apoi se pune pe masa cu faina si se taie rotunde cu un pahar sau patrate.toate celelalte ingrediente se taie .Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun bucatile de foitaj se pune ketchup,busuioc,oregano si se pune cascaval,sunca,ardei ,ciuperci ce vrei tu sa pui .sa da la cuptor la foc potrivit si se lasa sa se coaca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza in foitaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza