bai sa nu radeti de numele acestor carnati, ca aici la buzau sunt renumiti acesti carnati si sunt tare buni, numai ca eu nu ma impac prea bine cu ei ca sunt de oaie si picanti...pe astea i le-am facut sotului.
reteta am vazt-o la bitza, doar ca eu am adaptat-o cu ce aveam prin frigider si am facut blatul altfel.
pt toping:
Pt blat:
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie dreptungiulara, o ungem cu ulei, apoi cu sos de pizza, punem carnaciorii taiati rondele, kaiser-ul, taiat cubulete, ciupercile, ceapa verde si cascaval ras.
Rulam cu grija si taiem bucati de 2 degete, le punem in tava si le coacem app 10-20 de min.