Pizza cu salam

de Angelina_Elena in Pizza, 15 Oct 2013 | 3186 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cubulet drojdie
  • apa calduta

Topping:

  • salami
  • mozzarella
  • ketchup dulce Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Aluat:

Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.

Lasam 10 minute sa dospeasca.

Intr-un vas punem faina, oregano, sarea si drojdia dospita.

Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.

Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.

Lasam pana isi dubleaza volumul.

Pregatire:

Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.

Intindem aluatul intr-o foaie subtirica, apoi o asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat punem ketchup dulce Univer si feliute de salami.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos, apoi o scoatem din cuptor, punem mozzarella, lasam putin sa se topeasca apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

15.10.2013, 18:40

nadea68 1

15.10.2013, 20:31

Lia_ 1

16.10.2013, 15:28

nu ma satur de pizza

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci