Daca e pizza puteti realiza orice combinatie de topping doriti. Depinde de ce aveti prin frigider. E o reteta numai buna de realizat pentru a imparti cu colegii de servici, de scoala sau cu prietenii.
Pentru aluat:
Pentru compozitie:
Faina adaugata intr-un bol se incorporeaza cu sarea si drojdia. Se adauga apa calduta si se amesteca compozitia. Spre final se adauga uleiul si se framanta pana nu se mai prinde de bol. Daca este nevoie se mai adauga faina sau ulei. Aluatul se lasa la crescut intr-un loc cald, ferit de curenti de aer rece.
Intre timp se maruntesc toate ingredietele dupa pofta inimii. Se amesteca salamul/sunca/carnaciorii cu ardeiul gras si ouale batute.
Se intinde o coca subtire si se formeaza cercuri cu ajutorul unui pahar. Se aseaza cerculetele in tava si se netezesc cu sos de tomate. Se adauga combinatia de salam+ardei gras+ou peste care se aseaza cascavalul ras, oregano si piper dupa gust.
Se lasa in cuptorul preincalzit intre 10-15 minute.
Pofta Buna!