Pizza Calzone

de diana_k in Pizza, 5 Oct 2013 | 2879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie (42g)
  • 1 lingura sare
  • 1 linguri zahar
  • 3 linguri de ulei de masline
  • umplutura
  • branza
  • ceapa rosie
  • salam uscat
  • ketchup
  • pasta de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:


In apa calduta cu zahar se dizolva drojdia si se presara putina faina. Se lasa la creascut 10 minute.
Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauag asarea intr-o parte si se face  groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se framanta un aluat moale, ce nu mai lipeste si se lasa la crescut o ora.

Se imparte aluatul in 8 bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat, se unge cu ketchup si un strop de pasta iute de ardei, se presara busuiocul, branza, ceapa feliata si salamul si se lipesc capetele.

Se incinge o tigaie cu fundul gros se toarna un strop de ulei si se pune pizza la copt sub cap pe ambele parti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe paine