Merluciu pe pat de sare

de Valclaudia in Peste, 8 Noi 2014 | 6343 vizualizari

COMENTARII (15)

reisnaor_2006 1

08.11.2014, 21:27

Bya Ralu 1

08.11.2014, 21:28

bunnnnnnnnnnnn

Bunica 1

08.11.2014, 21:31

Are sarea atat cat trebuie,fara grasime.....o bunatate!

T I M E A 1

08.11.2014, 21:49

Gherca Daniela 1

08.11.2014, 21:50

deyutzky 1

08.11.2014, 21:52

like

mirela0911 1

08.11.2014, 22:09

Ce bun e!

MotanLaOale 1

08.11.2014, 22:19

pity19 1

08.11.2014, 22:20

Super , am sa incerc reteta , in special pentru ca nu contine ulei!

Valclaudia 1

08.11.2014, 22:28

cu incredere o poti incerca... Grasimea se scurge in sare iar carnea e foarte, foarte gustoasa!

mihaelar63 1

08.11.2014, 23:35

Acesta e de-al meu

simona72 1

09.11.2014, 09:10

Place pestele si reteta e supeeeer!!

Anett 1

09.11.2014, 09:18

dantes 1

09.11.2014, 11:32

Bun!!!

Ksenya 1

10.11.2014, 11:23

imi place ideea ,e buna ,are foarte putine calorii.Am trecut-o pe lista ,fac un sos de iaurt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste pe pat de legume la cuptor