Melina ( cea mai rapida si gustoasa placinta)

de Kamelia92 in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2013 | 17416 vizualizari

 

Reteta o am de la o prietena de familie..multumesc mult,Speranta :):) Am pregatit-o in 10 minute..iar la gust nu este mai prejos decat oricare alta placinta :):) sotul si parintii au ramas surprinsi...tot mai vor si mai vor :)

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de lavas armenesc
  • 500-600 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250-300 g smantana
  • ceapa verde/marar la dorinta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melina ( cea mai rapida si gustoasa placinta):

Prima foaie de lavas se unge cu 3-4 linguri de smantana. Jumatate din compozitia de branza, oua si sare dupa gust (optional si ceapa verde/marar) se intinde pe foaia de lavas. Ulterior foaia se face rulou fie pe lungime, fie pe latime si se aranjeaza in tava. Puteti opta pentru o aranjare in serpuire sau pe cerc.Aceiasi procedura se face si cu a doua foaie de lavas, adaugand-o la cea din tava. Deasupra se unge cu smantana. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa pana se rumeneste frumos. 

Sa aveti pofta !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melina ( cea mai rapida si gustoasa placinta)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

bianca92 1

13.11.2013, 22:25

Biutza 1

27.01.2014, 17:50

CUM AI FACUT FOILE DE LAVAS?

Ligia Bxl 1

27.01.2014, 18:32

cred ca sunt cumparate foile Biutza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi si afumatura, la cuptor