Hummus

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 4669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de naut
  • 1 catel de usturoi
  • putina apa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Nautul se clateste sub jet de apa si se pune in blenderul Oster.

Se pun condimentele si usturoiul pisat.

Treptat se adauga apa in timp ce pornim blenderul la viteza a 2-a pana devine pasta.

Se pune pasta intr-un castron, deaspura punel putin ulei de masline si presaram boia dulce.

TIPS-URI

1

Se serveste pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta