Placinta Rasucita

de Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 4386 vizualizari

 

o placere a copiilor mei

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg faina
  • 5bucati de cabanos
  • 50gr drojdie
  • apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Rasucita:

Se pune faina inr-un vas se face loc in mijlocul ei pentru a pune drojdia si apa calduta peste ea(atat cat sa acopere apa),se lasa putin la dospit,dupa care se framanta cu apa calduta,sare si putin ulei.Aluatul trebuie sa fie potrivit.se lasa la dospit 30 de minute .

Se taie cabanosul in jumatate pe lungime,dupa care se ia  putin din aluat si se intinde o foaie subtire se pune o bucata de cabanos dupa care se ruleaza si tot asa pana se termina aluatul si cabanosul.Se pune ulei in tigaie si se lasa sa se incinga bine,dupa care se pun 4-5 bucati(depinde cate va intra)dupa ce s-au prajt pe o parte se intoarce.

Se pot servi atat calde sau reci.Sper sa va placa

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Rasucita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa