Placinta Rasucita

de Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 4353 vizualizari

 

o placere a copiilor mei

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg faina
  • 5bucati de cabanos
  • 50gr drojdie
  • apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Rasucita:

Se pune faina inr-un vas se face loc in mijlocul ei pentru a pune drojdia si apa calduta peste ea(atat cat sa acopere apa),se lasa putin la dospit,dupa care se framanta cu apa calduta,sare si putin ulei.Aluatul trebuie sa fie potrivit.se lasa la dospit 30 de minute .

Se taie cabanosul in jumatate pe lungime,dupa care se ia  putin din aluat si se intinde o foaie subtire se pune o bucata de cabanos dupa care se ruleaza si tot asa pana se termina aluatul si cabanosul.Se pune ulei in tigaie si se lasa sa se incinga bine,dupa care se pun 4-5 bucati(depinde cate va intra)dupa ce s-au prajt pe o parte se intoarce.

Se pot servi atat calde sau reci.Sper sa va placa

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Rasucita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de palanet cu aluat de casa, cu branza si sunca