Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor

de botcrina in Paste, 2 Feb 2012 | 3512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg melcişori
  • 100 g cârnaţi
  • 100 g şuncă
  • 100 g slăninuţă
  • 1 ardei roşu
  • 4 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare, piper după gust
  • cimbru după gust
  • ulei pentru prăjit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor:

Fierbem melcişorii, îi stoarcem şi-i lăsăm la răcit.

Tăiem şunca şi ardeiul cubuleţe, cârnaţul rondele şi slănina felii. Prăjim cărnurile puţin şi călim ardeii.

Într-o tavă aranjăm un strat de macaroane iar peste ele un stat de ardei, cârnaţi, slăninuţă şi şuncă. Repetăm această operaţiune până când se termină toate  ingredientele.

Separat batem ouăle cu lapte şi condimente după gust. Turnăm această conpoziţie în tavă peste melcişori şi introducem tava la cuptor circa 40 de minute.

Se serveşte rece.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si branza Emmentaler