Piept de curcan la gratar

de RuxyRux in Curcan, 21 Dec 2010 | 11797 vizualizari

 

Marinat in vin cu mamaliguta si crema de usturoi...o nebunie...

 

INGREDIENTE

  • Marinata:
  • Un paharut de vin( 150 ml)
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei masline
  • piper
  • Crema de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita si jumatate de zeama de lamaie
  • o lingurita de zahar
  • 300 gr iaurt, pentru cine doreste mai dietetic ( sau smantana, pentru cine mananca normal)
  • sare o lingurita
  • 6 felii de piept de curcan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la gratar:

Lasati pieptul de curcan in marinata cel putin 30 de minute.

Puneti-l apoi pe gratarul incins.

Serviti-l cu mamaliguta si crema de usturoi:

Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se pune sarea, se freaca un min impreuna cu usturoiul, apoi se amesteca putin cate putin cu uleiul si cu lamaia, alternand ca la maioneza. Adaugam si zaharul.

Dupa cinci minute ne oprim si incorporam iaurtul sau smantana. Il servim cum dorim

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor