Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza

de yogoskitchen in Curcan, 6 Feb 2012 | 6364 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa............ :)

 

INGREDIENTE

  • medalion de curcan
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
  • unt
  • vin rosu
  • branza de vaci
  • oregano
  • patrunjel
  • ceapa sau praz
  • iaurt sau smantana
  • boia de ardei iute
  • morcovi
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza:

Condimentam feliile de medallion de curcan cu sare , piper, si boia de ardei iute dupa care le prajim intr-o tigaie cu usturoi,unt,ulei de masline si vin.

Ciuperci umplute cu crema de branza

Pentru crema de branza avem nevoie de : branza de vaci, praz sau ceapa, sare, piper proaspat macinat, patrunjel tocat, iaurt sau smantana. Introducem totul intr-un vas si amestecam bine pana se formeaza o crema.

Ciupercile le decojim inlaturam piciorusele si le punem in cuptor cu fata in jos circa 8-10 minute dupa care le scoatem , le intoarcem, le umplem cu crema de branza si le mai lasam la cuptor cam 15 minute.

 

TIPS-URI

1

cipercile le introducem in cuptor cca 8-10 minute cu fata in jos pentru a se scurge de zeama,piciorusele se pun si ele la cupor cu morcovii semifierti

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan