Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti

de Oana in Mancaruri de legume, 7 Noi 2010 | 8885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare congelata
  • un morcov mare
  • o lingura de unt
  • marar proaspat
  • sare
  • piper
  • un carnacior mare si proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti:

Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga mazarea, a mea se dezghetase intre timp, dar merge si direct congelata. Morcovul se curata si se taie rondele, se adauga peste mazare, se toarna o ceasca cu supa sau apa si se acopera craticioara. Se lasa la inabusit pana scade zeama si morcovul e moale. Se condimenteaza dupa gust cu baza Mirodenia de la Fuchs. Se opreste focul si se presara mararul taiat fin. Carnaciorul se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei, se serveste alaturi de mazare. Buuuun, foarte bun si rapid!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare si morcovi sote, cu carnaciori proaspeti prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si smantana