Poate fi servită alături de orice fel de carne.
Cine nu doreşte să mănânce atâtea grăsimi poate servi doar alături de cremvuşti prăjiţi sau fierţi, ori cu parizer de pui.
Într-o tigaie punem puţin ulei să se încingă, după care călim usturoiul tăiat fin.
Batem cu un tel laptele acru, punem peste el făina şi amestecăm bine ca să nu se formeze cocoloaşe. Adăugăm această compoziţie peste usturoi în tigaie şi lăsăm să fiarbă amestecând continuu.
Desfacem cutia cu mazăre, stoarcem apa de pe ea, apoi o spălăm bine sub jet de apă.
Răsturnăm mazărea peste sosul alb, apoi mai lăsăm să fiarbă circa 5 minute.
Eu am ornat cu cârnaţi, carne şi cremvuşti, toate prăjite, pentru aspect, dar fiecare serveşte cum crede de cuvinţă şi cum îi place.