Mazare cu paste si carnati

de pity19 in Paste, 7 Oct 2014 | 2968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mazare congelata
  • 100 gr paste
  • 3 bucati carnati congelati
  • 2 linguri smantana + 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu paste si carnati:

  1. Punem mazarea la fiert in 2 polonice mari de apa clocotita ;
  2. Clatim pastele in jet de apa rece si le punem la fiert impreuna cu mazarea , adaugam inca 2 polonice cu apa clocotita ;
  3. Lasam la dezghetat carnatii , ii taiem felii si punem peste mazare si paste , lasam sa mai fierbe 10 minute pana pastele sunt gata ;
  4. Cand apa a mai  scazut adaugam faina amestecata cu smantana , amestecand continuu ; Lasam pe foc cca 5-7 minute ;
  5. Condimentam cu sare , piper si vegeta dupa gust ;
  6. Luam de pe foc si servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu paste si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida