Mazare cu muschi afumat

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2013 | 6372 vizualizari

 

Cand lene e cat roata carului si totusi trebuie sa-ti hranesti familia,pui de-o mazare,ca se face repede.....sau cum zice leutul meu,mancare de bile cu ceva ca carnea....

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan cu mazare de 800 g
  • 4 cepe ( eu tai 2 in plus ca o mananc asa calita)
  • 250 ml ketchup a la Cleme
  • cca 300-400 g muschi afumat
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschi afumat:

Mai intai taiem muschiul bucatele, le prajim,apoi le scoatem pe o farfurie.In uleiul in care am prajit muschiul punem ceapa taiata marunt sa se caleasca.O calim pana devine moale si sticloasa ( nu adaugam sare deoarece s-a lasat de la muschi).Cand s-a inmuiat suficient adaugam ketchup-ul,lasam sa fiarba 5 min,apoi adaugam mazarea si muschiul si lasam sa fiarba cca 15-20 min.Suficient cat sa se intrepatrunda aromele.La final adaugam mararul tocat marunt.

Cam asta e tot,mancare de lenesi....

TIPS-URI

1

nu mai adaugam condimente ,deoarece am pus la kechup,sa fie sa se ajunga....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschi afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu piept de pui