Mazare cu costita afumata

de izulika in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2010 | 41763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mari de mazare
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras verde
  • marar
  • delicat
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • costita afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu costita afumata:

Se toaca ceapa si ardeiul marunt si se prajesc in uleiul bine incins, apoi se adauga costita taiata in bucati mici si pasta de tomate.Se amesteca si se lasa inca 10 minute la prajit intre timp se spala mazarea din conserva sub jet de apa rece apoi se adauga peste costita si se pune apa cat sa se acopere mazarea.Se lasa la fiert pana apa scade si mazarea se ingroasa se adauga delicatul,cimbrul,piperul,si usturoiul tocat marunt se mai lasa pe foc 15 minute dupa care se adauga mararul proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

elena500 1

27.04.2010, 19:13

GheorgheSimon 1

11.02.2017, 22:13

O rețetă delicioasă! O recomand cu mult drag!!! Un bucătar începător!!!

EmilianMihai 1

14.07.2018, 16:48

Nu se specifica de cata costita este nevoie pentru aceasta reteta, Ma refer strict la cantitate. Mersi de intelegere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor