usor de retinut si de facut. putin schimbata reteta fata de a noastra. dar gustoasa !
Se curata cartoful si se taie in 4 , ceapa se da prin razatoare . iar morcovul il taiem rondele mici.
se pune ulei in cratita si se pune ceapa,cartoful si morcovul sa se caleasca.se amesteca timp de 1 timp .sa se caleasca si sa nu sa arda cratita la fund.
se spala mararul si se toaca marunt,adaugandu-se cu celelalte ingrediente.
Dupa aceea se pune si mazarea si se amesteca putin sa se caleasca. Se condimenteaza cu sarea si piperul si se adauga 2 pahare de apa sau cat este nevoie. se pune la fiert la foc mic si cand incepe sa fiarba se adauga si jumatate de lingura de bulion sau cat este nevoie sa se inroseasca mancarea.
Pofta buna!!!!!!
1
Eu folosesc in mancaruri ulei de masline
2
Merge servita cu branza .
3
cine vrea ,poate sa adauge si putin cimbru (mie nu imi place).