Martipan

de angyb in Dulciuri, 2 Oct 2012 | 6540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g migdale
  • 100 g zahar pudra
  • 1 albus
  • colorant alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martipan:

Macinam fin migdalele dupa care adaugam zaharul pudra.

Batem spuma albusul si adaugam peste amestecul de migdale.Amestecam cu o lingura dupa care framantam bine.Daca compozitia este un prea moale se mai adauga zahar praf.

Adaugam colorant alimentar .Acoperim martipanul obtinul si il dam la frigider 24 de ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Martipan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

angyb 1

03.10.2012, 16:18

multumesc la toate

andreea_angelo 1

20.11.2012, 22:52

fooooooooooooooooooooarte tare!!!

Valclaudia 1

18.12.2012, 20:05

ce-mi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Iisus Hristos pe cruce