Mancarica din muschi de vita cu mazare si cartofi

de Alina26 in Vita, 4 Oct 2013 | 3140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi de vita
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi mari
  • 450 g mazare congelata
  • 5 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 3 pahare de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica din muschi de vita cu mazare si cartofi:

1.Am spalat carnea,am taiat-o fasii subtiri circa 4-5 cm,si am pus-o la fiert cu un pahar de apa,puin ulei,sare si piper.La foc mic acoperit cu un capac,timp de 30 minute.

2.Am tocat marunt usturoiul si am taiat rondele ceapa.Apoi le-am adaugat peste carne si am mai lasat 10 minute.

3.Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete,si am adaugat peste carne impreuna cu mazarea.Am pus apa si am lasat la fiert 20-25 de minute,pana a  scazut apa.

4.Am pus patrunjelul tocat marunt,sare,piper,am mestecat si am stins focul.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din muschi de vita cu mazare si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Alina26 1

05.10.2013, 11:33

da Cris cum sa nu??ha ca iti dau si felu 2 .....

Sim0na 1

07.10.2013, 11:31

Tare bun o fi..

Alina26 1

08.10.2013, 12:29

da da e bun!!!adica mie imi place!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne cu sos de morcovi si garnitura de mazare