Mancarica de mazare cu spätzle

de Corinuta in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 7877 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am spus cat de mult imi place mazarea, as face in fiecare saptamana. Din fericire nu fac atat de des :D De data asta am incercat o combinatie cu spätzle care unii zic ca sunt paste, eu zic ca seamana cu galustele, oricum foaaaaarte buna a iesit!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 400 g spätzle
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1-2 morcovi
  • 1 legatura marar
  • sare,piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu spätzle:

Ceapa, ardeiul si morcovii se curata se spala si se toaca, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o cratita incapatoare. Dupa 4-5 minute se adauga mazarea si apa calda cat sa o acopere, cam 1,5-2 litri. 

Cand incepe sa fiarba se adauga si spätzle si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Se toaca mararul si se adauga chiar la sfarsit. Se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc. Foarte rapid si gustos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga la mancarica si 2 rosii bine coapte, decojite si tocate

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu spätzle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare scazuta cu dovlecei pane