am numit-o asa simplu fiindca asta e, ruda cu ghiveci sau rattatouille.E satioasa si gustoasa, se face rapid si se poate servi in mai multe feluri.Eu am ales niste tagliatelle simple.
Se spala legumele bine, se curata de coaja morcovul si se curata de pielita ciupercile, se scot semintele si vinisoarele de la ardeiul kapia si cotorul.Se toaca marunt legumele toate si frunzele de varza.Morcovul se da pe razatoarea mica.Se pun la calit in 2 linguri de ulei, se amesteca bine si spre sfarsit se adauga pasta de tomate.Se amesteca din nou si se mai lasa putin pe foc.
Se serveste presarata cu patrunjel verde si cu diverse garnituri, mamliguta calda, un piure cu smantana sau paste fainoase.Eu am ales pastele, am fiert un rotocol de tagliatelle in apa cu sare si apoi le-am scurs sub jet scurt de apa rece apoi fiind caldute inca le-am amestecat cu putin unt topit.Foarte satios si gustos mi s-a parut si in plus nu e greu de facut deloc!