Mancarica de ficat de pui cu ciuperci

de simona72 in Ficat, 21 Oct 2013 | 13470 vizualizari

 

Acum cateva zile am vazut la Rocsi a noastra o mancarica de ficatei...mi-a ramas gandul la ea pt ca nu am mai mancat de foarte mult timp...asa ca am facut mancarica cu ce aveam prin frigider...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 300 gr ciuperci champinion proaspete
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 foi de dafin
  • 5 rosii din conserva
  • 1 cescuta apa
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ficat de pui cu ciuperci:

Ceapa se taie julien si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile taiate in jumatati sau sferturi, depinde cat sunt de mari, usturoil taiat feliute si ficateii de pasare spalati si curatati de pielite.

Se lasa sa se caleasca usor si se adauga 1 cescuta apa. Punem capac pe craticioara si lasam sa fiarba la foc mic 20 minute. Adaugam condimente dupa gust, sare si piper, foile de dafin, rosiile din conserva taiate in bucati. Lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugam patrunjelul tocat fin.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

noi am servit mancarica simpla fara garnitura, voi puteti face un piure sau pilaf, sau ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ficat de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos acru-dulce