O mancare foaaaarte foarte buna! Facuta cu ajutorul mamei :)
Mai intai se curata pastaile de fasole si se spala bine!
Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul, ardeiul, Maggi si rosiile in uleiul incins. apoi se pune fasolea si se caleste si ea putin cu legumele pe urma se pun 5-6 cani de apa,cat sa fie acoperita fasolea si se lasa sa fiarba pana cand fasolea este moale.
Aripioarele se prajesc,iar dupa ce a fiert fasolea se pun in oala.Se mai lasa 5 minute sa dea un clocot apoi se face un rantas din faina,bulion si putin sos din fasole si se adauga in oala,se amesteca si pune in cuptorul incins ca sa scada pana se face un sos lichid. La servire puteti completa cu mamaliguta sau iaurt.
Enjoy!
1
Se poate lasa sa scada 10-15 minute,dar fiti atenti sa nu ramana fara sos.
2
Prepararea mancarii dureaza mai putin ca cat fasolea este tanara.Daca este batrana dureaza mai mult.