Mancarica de cartofi cu carne si spanac

de vero_closca in Porc, 2 Oct 2011 | 7814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa mare
  • o cana suc de rosii mai gros
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru si patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carne si spanac:

Se curata si se spala carnea si legumele.

Carnea se usuca cu un servet de bucatarie si se taie cubulete apoi se caleste usor in ulei.

Se adauga ceapa tocata marunt si cand devine sticloasa se adauga cartofii taiati cuburi sau rondele.

Se toarna apa fierbinte cat sa acopere cartofii si se lasa pe foc mediu la fiert.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga spanacul scurs si se acopera cu un capac.

Dupa 10 minute se adauga sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se mai lasa pe foc 5-10 minute.

Se serveste calda,presarata cu verdeata deasupra.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carne si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura