Mancarica de cartofi cu carne si spanac

de vero_closca in Porc, 2 Oct 2011 | 8019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa mare
  • o cana suc de rosii mai gros
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru si patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu carne si spanac:

Se curata si se spala carnea si legumele.

Carnea se usuca cu un servet de bucatarie si se taie cubulete apoi se caleste usor in ulei.

Se adauga ceapa tocata marunt si cand devine sticloasa se adauga cartofii taiati cuburi sau rondele.

Se toarna apa fierbinte cat sa acopere cartofii si se lasa pe foc mediu la fiert.

Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga spanacul scurs si se acopera cu un capac.

Dupa 10 minute se adauga sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se mai lasa pe foc 5-10 minute.

Se serveste calda,presarata cu verdeata deasupra.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu carne si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de porc