Jambon de porc la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 27 Apr 2015 | 7868 vizualizari

 

Dureaza pana se face dar este tare bun1

 

INGREDIENTE

  • 1 felie jambon de porc cu sorici (1600g)
  • 100ml ulei
  • 4-5 foi dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • vegeta
  • piper macinat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc la cuptor:

Bucata de jambon se spala si se cresteaza soriciul in 5-6 locuri

Se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si piper boabe 20-25 minute.

Se ia spuma formata.

Se pune uleiul intr-o tava si se pune in ea bucata de jambon fiarta si scursa de zeama.

se intoarce pe ambele parti ca sa se unga cu ulai si se presara cu vegeta, piper macinat, boia de ardei dulce si cimbru.

Se completeaza cu zeama in care a fiert si se introduce in cuptorul preamcalzit.

Se intoarce pe ambele parti si se stropeste cu zeama din tava.

Cand este rumenita frumos pe ambele parti (dupa o ora, o ora jumatate) este gata.

Se serveste cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate condimenta si cu alte mirodenii care va plac.

2

Se poate folosi si boia de ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Jambon imbatat cu Stella Artois