Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

de Andra_Constantinescu in Porc, 17 Aug 2016 | 5457 vizualizari

 

Tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • circa 100 ml ulei;
  • 800 g coaste de porc;
  • 100 g sunca afumata;
  • o ceapa;
  • o tija de apio;
  • un ardei gras;
  • 1,5 - 2 l apa;
  • sare;
  • putin piper negru macinat;
  • jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
  • 1 kg de teci de fasole fideluta;
  • o lingura bulion;
  • o legatura de marar verde.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata:

Coastele se spala si se portioneaza.

Sunca afumata se spala si se taie cubulete.

Atat coastele cat si sunca afumata se calesc in circa 100 ml ulei.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Tija de apio se spala si se taie feliute.

Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie marunt.

Aceste legume se adauga peste carnea calita impreuna cu o lingurita de sare, putin piper negru macinat si jumatate de lingurita de boia de ardei dulce. Se calesc un minut, dupa care se adauga 1,5 l apa si se lasa la fiert pana cand se patrunde carnea. 

Tecilor de fasole li se indeparteaza capetele, apoi se rup in bucati mai mici, se spala si se pun peste carne (pe parcursul fierberii se mai poate adauga apa, dar sa se tina cont de faptul ca apa trebuie sa clocoteasca atunci cand se adauga tecile pentru a se fierbe mai repede). 

Dupa ce au fiert si tecile, se adauga bulionul, se potriveste mancarea de sare, se mai clocoteste putin, apoi se ia de pe foc si se adauga mararul verde spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

17.08.2016, 21:18

Mmm, eu vin la masa!

dantes 1

18.08.2016, 07:40

Buna!

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:56

ce răsfăț culinar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocana porcului