Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

de mihaelar63 in Porc, 15 Feb 2021 | 2315 vizualizari

 

  Nu trebuie sa prepari neaparat ceva foarte complicat sa ai o masa gustoasa si hranitoare Imi place sa echilibrez carbohidratii din paste cu vitaminele din fasole verde. Reteta este creativa, puteti folosi orice carne doriti.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 500 gr paste capunati
  • 300 gr fasole verde -congelata
  • 300 ml rosii pasate
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 ceapa galbena
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta ardei tocati cu telina
  • mix ierburi meediteraniene -busuioc , salvie , oregano , cimbru
  • piper negru macinat
  • sare
  • Parmezan-optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde:

  1. Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta.
  2. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati.
  3. Cand ceapa incepe sa devina sticloasa, se toarna deasupra rosiile pasate.
  4. Diluati cu o cana de apa. Adaugati pasta de ardei si condimentati cu mixul de ierburi.
  5. Lasati sa fiarba inabusit pana carnea de porc este bine patrunsa.
  6. Daca sosul scade prea tare se dilueaza cu apa.
  7. Intre timp fierbeti fasolea verde decongelata si pastele.
  8. Aceasta operatiune de fierbere se poate executa intr-un singur vas. Intai se pune fasolea verde si dupa 5 minute urmneaza pastele.
  9. Dupa inca 5 minute pastele cu fasole verde se scurg de apa fierbinte si se clatesc cu apa rece.
  10. Lasati carnea de porc sa fiarba cu sos pana obtineti consistenta dorita a sosului. Piperati.
  11. Serviti carnea de porc in sos de rosii deasupra pastelor si legumelor fierte.
  12. Doritori pot razui deasupra parmezan sau alte branzeturi.

    Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Fierbeti fasolea verde decongelata si pastele .

2

Aceasta operatiune de fierbere se poate executa intr-un singur vas . Intai se pune fasolea verde si dupa 5 minute urmneaza pastele .

3

Dupa inca 5 minute pastele cu fasole verde se scurg de apa fierbinte si se clatesc cu apa rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si carne de porc reteta traditionala romaneasca