Pieptul de pui se taie in fasii mici si se pune la calit in ulei de masline,impreuna cu pulpa superioara de pui.
Dupa cateva minute se pun 2 polonice din supa de pui,silasam la foc mic sa fiarba cam 15 minute.
Se adauga si ceapa tocata marunt si se completeaza cu supa de pui cat sa acopere.
Adaugam morcovii taiati rondele si cartofii taiati cuburi mici si completam cu supa daca este nevoie.
Cand legumele si carnea sunt fierte,se scoate bucata de pulpa superioara de pui si se da carnea jos de pe os,in bucati mici.
Se pune carnea inapoi in oala,se pune dovlecelul zucchini spalat bine si taiat in felii mai mici si broccolii taiat in buchetele mici si spalat bine.
Se pun condimentele dupa gust,se completeaza cu supa,se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cam 10 minute.
Se serveste cald.
1
Se serveste cu muraturi