Mancare de mazare cu costita de porc

de marcela1979 in Porc, 4 Mai 2016 | 5657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr costita de porc
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 rosii
  • 250 gr mazare
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lg pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu costita de porc:

Se curata si se spala legumele. Costita se spala si ea. Ceapa se toaca cubulete, morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mari si ardeiul kapia se toaca cuburi. Costita se pune intr-o oala cu apa la fiert si se ia spuma care se formeaza. 

Intr-o cratita sau o tigaie inalta se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca. Apoi se adauga ardeiul taiat cubulete si morcovul ras.Se amesteca si se lasa sa se caleasca.Se pune putina apa cam 50 ml si se lasa sa se innabuse. Se verifica costita daca este fiarta pe jumatate, se scoate din apa in care a fiert si se pune peste zarzavatul inabusit.Se amesteca, apoi se adauga din apa in care a fiert costita cat sa acopere.Se lasa sa mai fiarba .Cand costita este fiarta ,se pune mazarea verde si se lasa sa fiarba si mazarea.Cand si mazarea este fiarta, se pun rosiile tocate marunt si se lasa sa dea un clocot. Se adauga pasta de rosii, se amesteca se lasa sa dea un clocot si se adauga si mararul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

04.05.2016, 21:11

O mancare tare buna!

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:54

Tare buna!

mirela0911 1

05.05.2016, 09:53

Bună!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti