Ceafa de porc la cuptor cu bacon

de MotanLaOale in Porc, 30 Ian 2013 | 11888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 150 g bacon
  • 3 cepe rosii
  • 100 ml vin alb
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu bacon:

Ceapa se curata si se taie rondele.

Baconul se taie felii subtiri.

Ceafa se taie felii mai groase dar nepatruns, deci nu pana jos.

Se unge cu ulei un vas termorezistent si se pune bucata de ceafa feliata.

Intre feliile de ceafa se pun felii de ceapa si de bacon.

Se condimenteaza cu boia, sare, piper.

Se stropeste deasupra cu ulei si vin si se completeaza in vas cu putina apa.

Se pune capacul sau folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru o ora.

din cand in cand se unge cu zeama formata.

Se scoate capacul si se mai lasa la cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Se unge  des cu lichidul din tava.

Cand este gata se portioneaza si se serveste cu orice garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita