Mancare de linte cu piept de curcan

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 24 Apr 2020 | 2508 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept curcan
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 conserve linte 800 g
  • 3 linguri pasta de tomate - bulion
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu piept de curcan:

Carnea se spala si se portioneaza in bucatele de aproximativ 2 cm.
Se pune intr-o oala in 1,5-2 l apa.
Se spumeaza. Se adauga sare, piper.
Se mai lasa la fiert aproximativ 20 de minute pana cand e pe jumatate fiarta.
Separat curatam si tocam morcovii, ceapa, usturoiul, apoi se pun in cratita cu ulei.
Se calesc pana se inmoaie putin.
Se adauga carnea si apoi zeama in care a fiert.
Se acopra cu capac. Se lasa la foc redus.
Se adauga lintea.
Se adauga pasta de tomate. Dupa 5-10 minute e gata.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de Ciorba de linte verde, acrita cu lamaie