Mancare de fasole teci cu carne de porc

de alilianaa in Porc, 15 Ian 2013 | 7683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc( prajita de la cazan sau garnita)
  • 1500 g fasole teci
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 4 cepe
  • 1 pastarnac
  • rosii
  • sos tomate
  • sare, piper dupa gust
  • verdeturi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole teci cu carne de porc:

Carnea se scoate de la untura si se incalzeste . Se scot pe o farfurie cu servetele. 

Intr-o cratita, ceapa se pune la prajit impreuna cu legumele si se lasa la sotat. Cand s-au inmuiat se pun tecile impreuna cu carnea peste care se adauga apa cat sa le acopere. Se potriveste mancarea cu sare. Se lasa la fiert jumatate de ora, dupa care se pun rosiile. Dupa 10 minute se adauga rosiile. La final se pune sucul de rosii, verdeata si piperul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole teci cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sim0na 1

17.01.2013, 21:40

exact asta am mancat in seara asta, doar ca am folosit carne de pui

alilianaa 1

17.01.2013, 22:06

Este si mai buna Simona, carnea de pui este mai usoara!

mihaelar63 1

09.02.2014, 00:32

Ce buna !!! Ma uitam pe net la imagini ,, carne de porc cu fasole verde ''. Si... hop imi zic asta e farfurie de bucataras )) Deci am dreptate ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat cu fasole verde