Mancare de dovlecel cu pulpe de pui

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mai 2016 | 4230 vizualizari

 

Foarte-foarte gustoasa a fost mancarea asta cu dovlecei. De facut mai des! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mancare-de-dovlecel-cu-pulpe/

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 linguri de bulion
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecel cu pulpe de pui:

Mai intai se prajesc pulpele in ulei incins pe ambele parti. Eu le-am taiat prin doua sa se prajeasca mai bine.

Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun la calit in ulei incins. Cand devine ceapa transparenta, se adauga dovlecelul taiat in cubulete, bulionul si o cana de apa. Se adauga sare si piper si se lasa la fiert pana cand scade sosul.

Cand este gata, se adauga si verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

Cu marar va avea un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecel cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de varza cu pulpa de pui