"Retete pentru mese in familie"
Initial am pregatit ingredientele pentru frigarui cu piept de pui pentru cei ce nu consuma grasimi . Pentru ca mai aveam si alte preparate de finalizat si timpul era scurt nu am mai avut timp sa le insir pe bete de frigaruie . Am pus ingredientele pregatite intr-un vas ceramic la cuptor . Ne-a placut rezultatul , carnea s-a pastrat mai frageda decat daca o pregateam dupa planul cel de intai !!!
1
La inceput se acopera vasul cu o bucata de hartie de copt care a fost udata si mototolita . Astfel preparatul nu se va usca sau arde pe partea superioara .
2
Se indeparteaza hartia de copt in ultimele zece minute .
3
Incercati daca puiul este patruns chiar dupa 30 minute si scurtati timpul de preparare daca este necesar .
4
Sarati usor pentru ca jambonul , ciupercutele si soasul de soia contin deja sare .
5
Acest preparat corespunde si celor ce doresc sa mai scape de greutatea in exces .