Pulpele de pui se spala bine si li se indeparteaza pielita.
Din sosul de soia, cel de chili, sare, piper, condimente de pui, pasta de gogosari,vin, mustar,ulei, sare si piper se face o marinata in care se tin pulpele macar o ora, la rece.Mai bine ar fi de seara pina dimineata, ar fi mai aromate... Dupa scurgerea perioadei, asezam pulpele de pui in vasul roman care a stat in prealabil in apa.Adaugam si marinata ramasa, felii de ardei rosu si patrunjel verde. Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand se coace carnea, cam 40-50 de minute.
Intre timp pregatim mancarea de varza creata: taiem rondele prazul, curatam cartofii si ii taiem in cuburi mici si feliem varza dupa dorinta.
In putin ulei calin prazul, adaugam varza si cartofii, o cana cu apa, cat sa depaseasca varza si cartofii si asezonam.Lasam sa fiarba la foc mic cam 30 de minute. Amestecam faina cu smantana, o subtiem cu apa si o rasturnam peste varza fiarta.
Lasam sa mai dea citeva clocote, dupa care presaram deasupra marar verde tocat. Dupa ce pulpele sunt bine rumenite , le servim alaturi de mancarea de varza creata.
Pofta mare !
1
Daca doriti mai puteti adauga cate o lingura cu smantana, la servire...