Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Rocsi in Slow Cooker, 16 Mar 2016 | 10634 vizualizari

 

Este o mancare grozava pentru aceste zile de post si nu numai, poate fi si o garnitura foarte buna langa o bucatica de carne. Eu am pregatit-o la aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, dar puteti foarte bine sa o pregatiti si pe aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei micuti (450 g au avut ambii)
  • 3 cepe verzi
  • 1 cutie rosii decojite in suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 crengute marar verde
  • sare
  • 6 boabe de piper alb
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Spalam dovleceii, indepartam capetele. Ii taiem in doua pe lungime, apoi ii feliem cat mai subtire.
Ceapa verde o curatam si o taiem rondele, rosiile decojite le facem cuburi.
In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot punem uleiul, ceapa verde, dovleceii si rosiile.
Boabele de piper alb le pisam in mojar, il presaram peste legume impreuna cu sarea si busuiocul uscat.
Turnam 3/4 de cana cu apa, amestecam totul cu o paleta de lemn.

Acoperim oala cu capacul, o conectam la curent, setam modul High si timpul de 3 ore.
Cu 20 de minute inainte sa se termine de gatit preparatul, punem mararul verde tocat marunt si usturoiul curatat si tocat. Degustam sa vedem daca sunt bine patrunsi dovleceii si daca mai este nevoie de sare sau piper.
Amestecam si lasam pana se termina timpul de preparare.

Cand este gata, o deconectam de la curent si servim.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taietei patrati la slow cooker Crock-Pot 4,7 L