Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Reteta-Video in Slow Cooker, 9 Sep 2015 | 5572 vizualizari

 

Pentru ca imi era dor de reteta de mere umplute la cuptor si gustul acela din copilarie, am decis sa fac aceasta reteta la aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, ca doar a devenit cel mai bun prieten al meu! Nu de alta, dar daca ai un asa ajutor in bucatarie, parca e pacat sa nu profiti de el! Nimic nu se compara cu mirosul de scortisoara, cu dulceata marului copt, cu umplutura usor crocanta si cu amintirile din copilarie! 

 

INGREDIENTE

  • 4 mere spalate (Granny Smith, Braeburn, Ionatan)
  • 2 linguri cu fulgi de ovaz
  • 3 linguri cu stafide
  • 2 linguri cu zahar brun
  • 15 g de unt
  • scortisosara macinata
  • 150 ml de suc de mere
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Intr-un bol punem untul, zaharul brun, fulgii de ovaz, stafidele si scortisoara si amestecam pana cand se omogenizeaza.

Curatam merele de cotor si de casuta cu seminte.

Asezam vasul ceramic in slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital si punem in el merele scobite. Umplem fiecare mar cu mixul pregatit, avand grija sa apasam pentru a se distribui uniform. Daca ramane umplutura, o punem deasupra merelor. Turnam sucul de mere pe langa fructele umplute.

Acoperim vasul cu capac si punem slow cooker-ul in priza. Setam aparatul Crock-Pot pe modul de temperatura low (se va aprinde led-ul corespunzator de pe aparat) si timpul la 3 ore (modul de setare este din 30 in 30 de minute). Dupa scurgerea timpului de gatire setat aparatul se va opri singur si sa trece in modul „pastrare la cald”.

Scoatem merele umplute din aparat, picuram deasupra sosul din vas si servim. Putem pune langa si o cupa cu inghetata sau sos de vanilie.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L